May

Öğrenciler arası Santranç,Resfebe,Pentago,Mangala gibi oyun yarışmaları düzenleyerek öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağladık.

May

4 Haziran 2023 tarihinde LGS'ye girecek olan 8. Sınıf öğrencilerimizin velilerine "Sınava Girecek Öğrenci Velilerine Öneriler" konulu bir seminer düzenlendi.

Seminer Türkçe öğretmenimiz Sekvan ABA tarafından, diğer branşlardan öğretmenlerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Emeği geçenlere ve katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür eder, öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

May

Yıl sonuna doğru öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla bilgi yarışmaları,matematik ve fen bilimleri olimpiyatları düzenledik.

May

Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler etkinlikleri kapsamında DİKAB zümresi ve öğrencilerimizin katılımıyla çeşitli faaliyetler düzenlendi. Bu kapsamda okuma takımları oluşturulup, okunacak kitaplar belirlendikten sonra, her okuma takımına kitapları dağıtılarak uygun zamanlarda okumalar gerçekleştirildi.

Emeği geçen DİKAB zümresine çok teşekkür eder, öğrencilerimize faydalı okumalar dileriz.

May

Öğrencilerimizin rahatlıkla ulaşıp kullanabilecekleri şekilde okul koridorlarımıza satranç, mangala vb oyunların yer aldığı zeka oyunları alanları oluşturduk.

Öğrencilerimizin bu alanlarda keyifli ve verimli vakit geçirmesini diler, emeğei geçen okul idaremiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Eğitim paydaşlarımızın bir araya gelip kaynaşması ve okul-aile-öğrenci işbirliğinin pekişmesi adına öğretmen, öğrenci ve velilirimizin katılımıyla düzenlemiş olduğumuz voleybol turnuvası keyifli bir şekilde tamamlanmıştır.

Başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Musa OMUR olmak üzere emeği geçen tüm personellerimize, katılım sağlayan öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Abad ve KTS etkinlikleri kapsamında 40 hadis ile ilgili çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizin beraber yürüttükleri bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz üreterek hadisleri daha iyi özümseyebildiler.

May

Üniversiteler, fakülteler, müzeler, bilim merkezleri vb. kurumlar öğretmen ve idarecilerimiz tarafından incelenip, ilimiz Mardin'de bulunan T.C Mardin Artuklu Üniversitisine bir eğitim gezisi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla T.C Mardin Artuklu Üniverisitesine bir gezi düzenlenmiştir.

Üniversitimiz gezilerek birkaç fakülte ziyaret edilmiştir.

Katılım sağlayan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

ABAD Etkinlikleri kapsamında okulumuzda dilek kutusu oluşturularak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.Öğrencilerimiz öğretmenlerine ve idarecilerine  isteklerini bu yolla iletebilmektedirler.

May

öğretmenlerimizin motivasyonlarını artırmak sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla okulda ve okul dışında çeşitli yemek faaaliyetleri düzenliyoruz.

Nis

Öğrencilerimize Motivasyon, Zaman Yönetimi ve Verimli Ders Çalışma konularında bilgilendirici çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda her sınıf rehber öğretmeni kendi sınıfına ilgili konularda bir sunum yapmış olup, bazı motivasyon videoları öğrencilerle paylaşılmıştır.

Ayrıca hazırlanan broşürler öğrencilere dağıtılmıştır.

Emeği geçenlere teşekkür ederi, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Yaylı Mahallesi (köyü) Muhtarı Metin ÖZDEMİR ile öğrencilerimiz sıcak bir ortamda röportaj gerçekleştirdiler.Muhtarımız ile köyün sorunları ve bu sorunların çözümü konusunda bilgi alışverişi gerçekleştirdik.Davetimizi geri çevirmeyen muhtarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak adına Ramazan ayında "Ramazan Sandığı" uygulaması gerçekleştirildi. Ramazan boyunca toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenerek bayram öncesi kendilerine ve ailelerine gerekli yardımlar yapılmıştır.

Başta DİKAB zümresi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin uygun zamanlarda ve teneffüslerde dinlenip, güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla okul bahçemizin uygun yerlerine oturma alanları oluşturuldu.

Emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimizin keyifli zamanlar geçirmelerini dileriz.

Nis

Okulumuzun fiziksel sorunlarını çözmek adına velilerimiz ile işbirliği yapmaktayız.Ayrıca okul bahçesinde öğrencilerimizin eğlenmeleri için çeşitli oyun alanları çizdik.Bu konularda bize yardımcı olan değerli velilerimize teşekkür ederiz.