Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz İSG birimi koordinesinde "Okulum Temiz Projesi" kapsamında belge almaya hak kazanan okulumuza Okulum Temiz Belgemiz 11.01.2021 tarihinde İlçe Mili Eğitim Müdürümüz M.Emin DUYAN tarafından Okul Müdürümüz Mahsum KORHAN'a takdim edildi.

Ock

Okulumuzun ortak olduğu "Değişim Dedektifleri" adlı e-twinning projesinin ilk toplantısı 07/01/2021 tarihinde tüm ortakların katılımıyla online olarak gerçekleşitirldi.

Ara

Okul bahçemizdeki tören alanımızı 21.12.2020 tarihinde öğretmen ve idarecilerimizin işbirliğiyle sosyal mesafe kurallarına göre düzenledik.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

"Okulum Temiz Belgelendirme" kapsamında başvuru sürecimiz 24/08/2020 tarihinde tamamlanmış olup, belgelendirme için gerekli tüm hazırlıklarımız yapılmıştır.

Amacımız öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim öğretimlerine devam edebilmelerini sağlamak.

Bu süreçte emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ederiz.

Tem

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze bağlı imam hatip okullarının tanıtımına yönelik yeni dönem tanıtım kitapçığı yayımlandı.

Tüm paydaşlarımıza önemle duyurulur.

Ara

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında "Köyümüzü Yeşillendiriyoruz Projesi'ni"başlattık.