Ock

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek için Sınıf kitaplıkları oluşturuldu.Her gün bir ders saati kitap okuma saati olarak ayarlandı.Öğrencilerimiz sınıflarında ve kütüphanede okuma çalışması yapabilmektedirler.

Ock

Okulumuz fen bilimleri öğretmenleri tarafından tüm öğrencilerimize bilinçli ve güvenli internet kullanımı ile ilgili seminerler vererek öğrencilerimizin bu konuda daha duyarlı olmaları sağlandı.

Ock

Okulumuzda davranışlarıyla örnek olan öğrenci ayın öğrencisi seçilerek ödüllendirilmetedir.

Ara

Yıl içinde yapacağımız çalışmaların planlaması,öğrenci durumlarının gözden geçirilmesi,Başarıyı artırma çalışmaları ve okul veli işbirliğini artırmak amacıyla veli toplantıları düzenlemekteyiz.Toplantılara katılım sağlayan değerli velilerimize tesekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda "En İyi Cümle/Afiş Yarışması" Düzenlendi.

Türkçe öğretmenimiz Sekvan ABA rehberliğinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren okulumuz 6-B sınıfı öğrencisi Serap ÇAKMAK'ı tebrik eder, başarılar dileriz.

Emek veren Türkçe öğretmenimiz Sekvan ABA'ya teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla "Pano Çalışması" yapıldı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, etkinliğin öğrencilerimiz için faydalı olmasını dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda "Sözlük Tasarım Yarışması" Düzenlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda "Bilen Oturur" Etkinliği Gerçekleştirildi.

Etkinlik Türkçe öğretmenimiz Sekvan ABA rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Emeklerinden dolayı Türkçe öğretmenimiz Sekvan ABA'ya teşekkür eder, başarılı çalışmalar dileriz.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenleri gözetiminde haftanın belirli günlerinde öğrencilerimize eğitici belgeseller izletilmektedir.

Ara

Abad Etkinlikleri kapsamında sınıflarımızın ve koridorlarımızın yıpranan boyaları yenilendi.Öğrencilerimizin daha ferah bir ortamda eğitim görmeleri sağlandı.

Kas

Destek eğitim odamız öğrencilerimizin hizmetlerine açılmıştır.

Kas

Okulumuzda düzenlenecek olan turnuvalar ve turnuva tarihleri Beden eğitimi öğretmenimiz Musa OMUR ve Spor kulübü öğrencileri tarafından belirlenerek öğrencilerimize duyruldu.

Alan Zümre Toplantıları

öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerinin geliştirilmesi amacıyla belirli aralıklarla zümre toplantıları düzenliyoruz.

Kas

Yeni Gelen Öğrencilerimiz ile Uyum Etkinlikleri.

Sene başında okulumuza gelen 5.Sınıf öğrencilerimize okulumuzun tüm birimleri öğretmenler tarafından gezdirilerek birimler hakkında bilgi verildi.Amacımız yeni öğrencilerimizin okulun tüm birimlerini tanımaları ve okula kısa sürede uyum sağlamalarıdır.

Kas

Tübitak Bilim Söyleyişi Projesi kapsamında Batman Üniversitesi Öğretim üyesi Dr.İlhan ÇİÇEK Hocamız,Öğrencilerimize  ''İletişim Becerilerini Geliştirmek'' konulu seminer verdiler.Kendilerine Teşekkür ederiz.